ΟΙΚΙΑΚΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

Έχετε προβλήματα με παράσιτα στο σπίτι σας; Καλέστε μας και θα κάνουμε έναν έλεγχο του σπιτιού και του κήπου σας. Θα αναπτύξουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο προστασίας, ώστε να μην χρειάζεται να μοιράζεστε το σπίτι σας με ανεπιθύμητα παράσιτα.

Η GG Pest Control παρέχει μια πλήρη σειρά λύσεων για απαλλαγή από τα παράσιτα. Η εταιρεία είναι κοντά σας για να απαλλαγείτε από προβλήματα με κατσαρίδες, αρουραίους, ποντίκια, μυρμήγκια, μύγες, κοριούς, κ.ά.

ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ: 99 03 68 72

Η GG Pest Control προσφέρει ασφαλείς και αποτελεσματικές λύσεις για την εξολόθρευση όλων των παρασίτων. Πιο συγκεκριμένα, τα παράσιτα που έχουν εντοπισθεί μέχρι σήμερα στην Κύπρο είναι: μυρμήγκια, κατσαρίδες, ποντίκια, αρουραίοι, ασημοψαρο, τερμίτες, σαράκια, ψύλλοι, μύγες, κοριοί, περιστερίδες, κουνούπια, σκορπιοί, σκαθάρια, σφήκα, σφήκες, φίδια.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στη Λεμεσό, αλλά αναλαμβάνουμε εργασίες και σε γειτονικές περιοχές. Μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας στα Ελληνικά, Αγγλικά, Τσέχικα και Ρώσικα.

Γεωπόνος με πιστοποιητικό εγκεκριμένο από το Τμήμα Γεωργίας. Η εταιρεία ακολουθεί τους υφιστάμενους κανονισμούς αναφορικά με την υγεία και το περιβάλλον, όπως αυτοί ισχύουν στην Κύπρο και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

GG Pest Control, Limassol Cyprus - Web Design by RT