Σχετικά με εμάς

Ο κ. Γεώργιος Γεωργίου στο GG Pest Control Λεμεσός Κύπρος Υπεύθυνος της εταιρείας GG Pest Control είναι ο κ. Γεώργιος Γεωργίου, Γεωπόνος, με πιστοποιητικό εγκεκριμένο από το Τμήμα Γεωργίας. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στη Λεμεσό, αλλά αναλαμβάνουμε εργασίες και σε γειτονικές περιοχές. Μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας στα Ελληνικά, Αγγλικά, Τσέχικα και Ρώσικα.

Η GG Pest Control προστατεύει το σπίτι ή τον χώρο εργασίας σας από οποιαδήποτε παράσιτα. Χρησιμοποιούμε πάντα επιστημονικά αποδεδειγμένες τεχνολογίες ενώ η ποιότητα των χημικών ουσιών σε συνδυασμό με την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, μάς καθιστά ικανούς στην εξολόθρευση των παρασίτων.

Ως εταιρεία, ακολουθούμε τους υφιστάμενους κανονισμούς αναφορικά με την υγεία και το περιβάλλον, όπως αυτοί ισχύουν στην Κύπρο και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η GG Pest Control είναι κοντά σας για να απαλλαγείτε από προβλήματα με κατσαρίδες, αρουραίους, ποντίκια, μυρμήγκια, μύγες, κοριούς, και άλλα παράσιτα.

ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ: 99 03 68 72

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στη Λεμεσό, αλλά αναλαμβάνουμε εργασίες και σε γειτονικές περιοχές. Μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας στα Ελληνικά, Αγγλικά, Τσέχικα και Ρώσικα.

Γεωπόνος με πιστοποιητικό εγκεκριμένο από το Τμήμα Γεωργίας. Η εταιρεία ακολουθεί τους υφιστάμενους κανονισμούς αναφορικά με την υγεία και το περιβάλλον, όπως αυτοί ισχύουν στην Κύπρο και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

GG Pest Control, Limassol Cyprus - Web Design by RT